Flitss photography & more

Studiofotografie

In de nieuwe video- en fotostudio staat alles klaar voor een professionele fotoshoot.

Zoek je nieuwe content voor je Social Media? Wil je je portfolio opbouwen of uitbreiden? Zoek je professionele presentatiefoto’s als (aankomend) model, acteur, zanger of figurant, wil je gewoon eens écht mooie foto’s van jezelf?  Allemaal goede redenen om een Fotoshoot te boeken bij Flitss fotografie

Je voordelen op een rij:

  • Relaxte en motiverende sfeer.
  • Professionele en ervaren fotograaf met ervaring in fotoshoots.
  • Ruimte fotostudio met alle apparatuur en visagist ruimte.
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk in mogelijkheden.
  • Van beginner tot professioneel model.
  • Beste keuze voor een betaalbare professionele fotoshoot.

Portretfotografie

Portfolio of profielfoto’s nodig? Of een prachtig portret van jezelf of je familie? Jouw foto wordt zoals jij die het liefste wilt, puur natuur of met een bepaald thema. 

Productfotografie

Met mijn fotografie wil ik graag bedrijven inspireren en het ‘wow’-effect creëren. De beelden moeten voor zichzelf spreken en weerspiegelen waar jouw bedrijf  voor staat. Omdat ik maatwerk maak, kan ik mijn beelden zo aanpassen dat het altijd bij je past. Of het nu gaat over het in beeld brengen van een artistieke look-and-feel of haarscherpe nette productfoto’s. Ik vind het ontzettend mooi om productfotografie een andere dimensie mee te geven en zo net dat kleine beetje extra te creëren. 

High end Productfotografie


Mijn passie ligt bij het maken van high end productfotografie,
waarmee ik het product op zijn allerbest fotografeer in een unieke setting. Het liefst maak ik hierbij gebruik van mijn eigen creativiteit, zodat ik met een concept kom waar je jouw (potentiële) klanten mee omver blaast. Er is voor een fotograaf niets mooier dan een succesvolle campagne te zien waar jouw unieke foto’s aan bijgedragen hebben.Door gebruik van fotografietechnieken in combinatie met een totaalconcept, zijn deze high end productfoto’s ideaal te gebruiken voor social media-campagnes, maar ook voor sfeerbeelden in een magazine of andere offline prints.

 

Pack Shots


Natuurlijk heb je niet voor ieder doeleinde high end productfoto’s nodig met een volledig concept erachter. Een product op zich is ook erg belangrijk, bijvoorbeeld in een e-commerce setting of in een brochure. Daarentegen kun je zeker kwaliteit bieden in de vorm van Pack Shots, die anders zijn dan de foto’s die je normaal gesproken ziet met een standaard witte achtergrond. Door het gebruik van apparatuur en licht kun je de unieke kenmerken en kwaliteiten van een product nog steeds mooi vastleggen op beeld. De Pack Shots die ik maak, kenmerken mijn stijl en visie op het gebied van productfotografie, maar zijn tevens ideaal te gebruiken voor een webshop of een bedrijf dat net even iets extra’s wil bieden aan zijn klanten.

Meer Informatie

Modelfotografie laat je item leven

Modelfotografie geeft kleding karakter en brengt het item echt tot leven. De consument ziet niet alleen duidelijk de fit, maar ook hoe een item kan worden gestyled en gecombineerd. Dit maakt de keuze tot aankoop veel gemakkelijker

 
Vorige slide
Volgende slide

Eet smakelijk

Vroeger kreeg ik altijd te horen “Niet met je eten spelen J.D.!” Nu heb ik er mijn werk van gemaakt en mag ik eindelijk doen wat ik altijd graag wilde doen. Sinds ik ben gaan fotograferen heb ik een grote liefde ontwikkeld voor het fotograferen van eten. De verleiding van het gerecht vastleggen op beeld, vraagt veel passie van zowel kok als fotograaf. Foodfotografie is een onderdeel van mijn werk waar ik al mijn kennis en creativiteit in kwijt kan. Gerechten fotograferen, koks portretteren en producten in beeld brengen.

Vorige slide
Volgende slide

Fotostudio De School

Jan Jelles Hofstrjitte 23, 8611 JT Gaastmeer

alleen op afspraak 06 126 66 371

Shopping Basket