Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

 

U heeft binnen 12 uur antwoord of wij nemen

contact met u op.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Tourdash dealer

AS Media

landelijk persfotograaf

 

Flitss  -  Munkedyk 26  - 8611MJM  Gaastmeer  -  Mob.  06 12666371  -  info@flitss.nl  -  K.v.K. 01128087

 

 

Privacybeleid

 

De website www.flitss.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door Flitss, statutair gevestigd te Plaats en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel  nummer 01128087. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Flitss garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.

Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

 

Verwerking van persoonsgegevens

 

In het kader van onze dienstverlening, legt Flitss gegevens vast. Flitss gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Flitss van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Flitss rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Flitss  of per e-mail aan

info@ Flitss.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

 

Uw gegevens verwijderen?

 

Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar info@flitss.nl sturen. Flitss voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid andere websites

Op www. Flitss zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?

Stuur dan een e-mail naar info@ Flitss.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

 

Klik hier voor de uitgebreide privacyverklaring van Flitss

 

AS Media

landelijk persfotograaf

Formulier ontvangen. U heeft binnen 12 uur antwoord of wij nemen contact met u op.