Hoogte- en hoogte 360° fotografie

Flitss voegt als hoogtefotograaf een extra dimensie toe aan een foto door de hoogte op te zoeken. Hoogtefotografie, luchtfotografie met een hoogtestatief! Flitss beschikt als hoogtefotograaf over een professioneel, traploos, instelbaar hoogte statief dat tot een hoogte van maximaal 15 meter kan worden uitgeschoven.

Dit statief mogen wij overal inzetten zonder dat daar een vergunning voor nodig is. Doordat het zo breed kan worden ingezet zijn de mogelijkheden ongekend voor een hoogtefotograaf en filmer.

 

Hoogtefoto laten maken

Hoogtefotografie is een uitstekend alternatief voor luchtfoto’s. Wij maken hoogtefoto’s meestal op 15 meter hoogte. Op te grote hoogte verdwijnt het verrassende perspectief, terwijl dát juist de charme van hoogtefotografie is. Het liefst houden wij de horizon in beeld, dat zorgt voor het mooie overzicht en boeiende dynamiek van hoogtefotografie.

 

Hoogtefotografie levert een vernieuwend en verrassend perspectief op dat u anders nooit zou zien. Super interessant voor een andere kijk op uw huis, bedrijfspand, familie,

feest/evenement of bruiloft. Een heel groot voordeel van het gebruik van een hoogtestatief is dat er geen vergunning nodig is.

 

Flitss maakt vanuit ieder gewenst standpunt hoogtefoto’s, zelfs op plekken waar zich veel mensen bevinden!

 

Waar is hoogtefotografie of luchtfotografie geschikt voor.

 

Hoogtefotografie of luchtfotografie kunnen wij ook bij een inpandig interieur of evenement inzetten om prachtige en verrassende hoogtebeelden te maken.

Beneden vindt u een klein overzicht voor welke doelgroep hoogtefotografie en film geschikt is:

 

 • Aannemers;
 • Evenementenbureaus en evenementen;
 • Gemeenten;
 • Makelaars;
 • Ondernemers;
 • Projectontwikkelaars;
 • Particulieren;
 • Woningbouwverenigingen.
 • De wereld vanuit een hoger perspectief is heel boeiend en verrassend.
 • Boerderijen
 • Landgoederen

 

 

Een hoogtefoto is de oplossing voor het Drone vliegverbod

 

Het zonder licentie maken van luchtfoto’s of film met een drone is wettelijk verboden. Volgens de Nederlandse wetgeving is het op dit moment zo geregeld dat als men een drone zakelijk inzet, dat er ten alle tijden een vergunning vereist is.

 

Het inzetten van foto-drone’s is wettelijk verboden binnen een straal van 150 meter vanaf bebouwing! Er is nóg een handvol strikte regels voor vergunningen en voorwaarden wettelijk vastgelegd. Meer informatie over het vliegen met drone’s vindt u op de website van de rijksoverheid.

Met onze fotomast mogen wij wel gaan en staan waar we willen.

 

 

Flitss  -  Munkedyk 26  -  8611JM Gaastmeer - Mob.  06 12666371  -  [email protected]  -  K.v.K. 01128087

Flitss  -  Munkedyk 26  -  8611JM Gaastmeer - Mob.  06 12666371  -  [email protected]  -  K.v.K. 01128087